Creatie grafica si tipar
distribuire pliante la cutia postala • distributie flyere • distributie door hanger

Fluturasul (sau flyer-ul) este in instrument de marketing direct, rapid si eficient. Tipografia noastra va poate furniza flyer-e in orice format si in orice cantitate, rapid si la preturi imbatabile.

Asiguram la nevoie rapid si accesibil ca pret, design profesional si pregatirea lucrarii pentru tipar. Aveti acces online in real time la graficienii nostri cu care veti lucra pana la varianta definitiva, pe care acordati bunul de tipar.

Consideram ca este foarte important ca designul sa fie realizat de un profesionist din mai multe motive: Asigura o comunicare vizuala coerenta, usor de inteles de catre cititor, realizeaza o lucrare armonioasa si placuta privirii din punct de vedere al proportiilor si culorilor, livreaza la final fisierul pregatit pentru tipar respectand toate normele tipografice pentru o calitate a printului impecabila. Oferim si servicii de distribuire materiale de reclama in cutii postale (pliante si fluturasi), la usa apartamentului (doorhanger) sau la stergatorul masinii, in Bucuresti sau oriunde in tara.

ACASA        DISTRIBUIRE FLYERE SI PLIANTE        AMPLASARE DOOR HANGER-E        DESIGN SI TIPAR        CONTACT
Distributie pliante, flyere si alte materiale de reclama  ®  www.pliante-flyere.ro      l       Parteneri web:  www.two4promotions.ro
firma distributie materiale de reclama in Bucuresti si in tara distributie flyere pliante la cutii postale pliante si flyere la cutia postala distributie la cutii postale distribuim reclame la cutiile postale distributie materiale publicitare
Distributie Pliante Flyere
Distributie Pliante Flyere