Amplasare Door Hanger
Amplasare Door Hanger-e
distributie flyere la cutii postale • distributie pliante • distribuire door hanger

Amplasarea de door hangere la clanta usii este o actiune putin mai laborioasa spre deosebire de distribuirea la cutiile postale.

Distribuim door hanger-e oriunde in Romania si oferim pacherul complet de servicii: creatie grafica, tipar, stantare si distribuirea materialelor de reclama la usa. Planificam cu atentie strategia de de distributie si zonele targetate impreuna cu clientul. Discutiile se poarta pe baza hartilor si a necesarului de door hanger-e necesare pentru a acoperi o anumita zona. Distribuim in orice zi din saptamana cu conditia ca vremea sa ne fie favorabila.

Prin amplasarea de door hanger-e campania publicitara va fi mai eficienta. Probabilitatea ca destinatarul sa ia in casa materialul si sa il citeasca ulterior este mai mare decat la pliante si flyere distribuite le cutiile postale.

Suntem dedicati promovarii, cu succes al oricarui business sau produs. Se spune ca publicitatea este sufletul comertului si cam asa este, degeaba oferi un serviciu bun daca nimeni nu stie de tine. Ai o afacere locala, un coafor, o pizzerie, o firma constructii, de geamuri termopan, un magazin online, etc? Adreseaza-te publicului tinta! Iti oferim posibilitatea sa plasezi flyer-ul cu reclama ta direct la manerul usii sau pe presul de intrare in casa a potentialului client.

ACASA        DISTRIBUIRE FLYERE SI PLIANTE        AMPLASARE DOOR HANGER-E        DESIGN SI TIPAR        CONTACT
Distributie pliante, flyere si alte materiale de reclama  ®  www.pliante-flyere.ro      l       Parteneri web:  www.two4promotions.ro
firma distributie materiale de reclama in Bucuresti si in tara distributie flyere pliante la cutii postale pliante si flyere la cutia postala distributie la cutii postale distributie materiale publicitare
Amplasare Door Hanger-e